MUŞ MENDERES SPOR'UN İSMİ DEĞİŞTİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Muş Menderes Sporun isim ve logosu değişti. Buna göre Muş Menderes Sporun ismi 1984 Muş Spor Futbol Kulübü olarak tescillendi.

SPOR 28.09.2021 20:05:00 869
MUŞ MENDERES SPOR

MUŞ MENDERES SPOR'UN İSMİ DEĞİŞTİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Muş Menderes Sporun isim ve logosu değişti. Buna göre Muş Menderes Sporun ismi 1984 Muş Spor Futbol Kulübü olarak tescillendi.

 

Maşallah Kandemir'in Başkanlığını yaptığını Muş Menderes Spor kulübü yönetim kurulunun değişiminin ardından yeni bir oluşuma giden Sarı beyazlı takım ilk iş olarak isim ve logosunu değiştirdi. Muş Menderes sporun yerine oluşturulan bir ekiple yola çıkan takımın isminin 1984 Muş Spor Futbol Kulübü olması ve Sarı-beyaz renk ağırlıklı logosunun değişmesi 20 Temmuz 2021 tarihinde yapılan genel kurulda kabul edildi.

Genel kurulun aldığı karar Türkiye Futbol Federasyonuna gönderildi. TFF Yönetim Kurulu, yaptığı toplantıda Muş Menderes Sporun isminin değiştirilmesini ve yeni logosunun kabul edilmesine karar verdi. Yeni isim ve logo TFF web sitesinden duyuruldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı Maşallah Kandemir, "27 Eylül 2021 tarihi itibari ile elimize ulaşan TFF Resmi yazısında 5 yıldır devam ettiğimiz Muş Menderes Spor Kulübü Artık Herkesin beklediği Muş Sporun kuruluş tarihi olan 1984 Muş Spor olarak tescillendi. 7'den 70'e yıllardır Muş Spor ve Sarı-Beyaz sevdasıyla özlemini çektiğimiz şehrimizin takımı olan Muş spor TFF tarafından onaylanmıştır, Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Avrupa’da ve Türkiye'de yaşayan Muş'a ve Muş spora gönül vermiş herkesten maddi ve manevi destek beklediklerini ifade eden 1984 Muş Spor Kulübü Başkanı Maşallah Kandemir konuşması şöyle sürdürdü: "Karınca kararınca şehrin takımı olan Muş Spor’a hep birlikte destek olursak, hep beraber Muş sporumuzu üst liglere taşırız. Hep birlikte Muş Spor için çalışalım ve diğer illerin başardığı gibi maddi ve manevi destek sağlamalarınızı bekliyoruz. Maçlara gelin ve hep birlik takımınız destekleyin. Ülkemizde birçok ilçede bile 3. Lig, 2. lig takımları var ve yaşatılıyor. Sen-ben yok Muş Spor yeni bir ekip, yeni bir ruhla sahaya çıkacaktır. Şimdi takımımıza sahip çıkmanın tam da zamanı… '30-31 Ekim'de başlayacak olan bölgesel amatör ligde bizde varız' diyelim. 2021/2022 futbol sezonu Muş Sporun sezonu olsun diyor saygılarımızı sunuyoruz.