Tarih: 03.04.2024 14:44

BAŞKAN ASYA, BELEDİYE PERSONELİYLE VEDALAŞTI

Facebook Twitter Linked-in

BAŞKAN ASYA, BELEDİYE PERSONELİYLE VEDALAŞTI

2 dönem üst üste Muş Belediye Başkanlığı görevini yürüten Feyat Asya, belediye personeliyle vedalaştı. Başkan Asya, "Bu halka söz verdiğimiz hiçbir taahhüdümüzün yerde kalmadı."

 

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine AK Parti'den aday olan ve seçimi kaybeden Feyat Asya kurum çalışanlarıyla vedalaştı.

Belediye hizmet binasına giderek birimleri tek tek ziyaret eden Feyat Asya, çalışanlarla tek tek vedalaştı. Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Asya, 2 Nisan 2014 tarihinde devraldığı görevi bugün itibariyle tamamladığını söyledi. hem hüzünlü hem de mutlu olduğunu ifade eden Asya, "Mutluluğum odur ki bu halka söz verdiğimiz hiçbir taahhüdümüz yerde kalmadı. Gerek altyapı, gerek üstyapı, gerek sosyal aktivite alanları, belediyenin olmazsa olmaz fiziki yapılarını, yani söz verdiğimiz projelerimizi yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Devraldığımız belediyenin bugün itibariyle, ne SGK'ya, ne vergi dairesine, ne TEDAŞ'a, ne VEDAŞ'a veya kamu bankalarına ve esnafa tek kuruş borç bırakmamış olmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

Tüm kaynakları Muş halkının hizmetinde kullandıklarını dile Asya şunları kaydetti, "Tabii ki bizim bu süre içerisinde hem kendi öz kaynaklarımızın büyütülmesi, hem farklı finans alanlarında proje desteği almamız, hem de İller Bankası'ndan gelen kaynaklarımızın kamu yararına, bu halkın yararına kullanmış olmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. 10 yıl birlikte görev yaptığımız mesai arkadaşlarımızla vedalaşmaya geldik. Her bir arkadaşımızın bu hizmetlerimize, bu başarımıza emekleri inkar edilemeyecek kadar büyüktür. Bu vesileyle çalışmış olduğum başkan yardımcısı arkadaşlarıma, birim müdürlerimize, 2 dönem birlikte çalıştığım meclis üyesi arkadaşlarıma, her bir birimin personeline ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Allah ömür verdikçe halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Hizmet ve birliktelik sadece siyasetle değildir. Dün olduğu gibi bugünden sonra da halkımızla birlikteyiz. Yapabileceğimiz her türlü hizmetlerde de halkımızın emrindeyiz. Halkımız kesinlikle ne kırgınlığım ne de küskünlüğüm söz konusu değil. Halkın iradesine saydı duyuyorum. 2 defa beni tercih ettiler, üçüncü defa tercih etmediler. Bunda da vardır bir hayır, alınacak dersimiz vardır. Biz bu dersimize çalışacağız ve her zaman halkımın yanında olmaya devam edeceğim. En büyük şükranım ve teşekkürüm de kadirşinas Muş halkınadır."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —