Tarih: 24.08.2025 14:35

MALAZGİRT ZAFERİ ETKİNLİĞİ NEDENİYLE BAZI YOLLARDA AĞIR TONAJLI ARAÇLARA TRAFİK YASAĞI

Facebook Twitter Linked-in

MALAZGİRT ZAFERİ ETKİNLİĞİ NEDENİYLE BAZI YOLLARDA AĞIR TONAJLI ARAÇLARA TRAFİK YASAĞI

 

Muş Valiliği, 1071 Malazgirt Zaferi'nin 954. yıl dönümü etkinlikleri nedeniyle bazı karayollarında ağır tonajlı araçların geçişine geçici olarak izin verilmeyeceğini açıkladı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Malazgirt İlçesi'nde düzenlenecek kutlama programının yoğun olacağı belirtilerek, ağır tonajlı araçların trafik güvenliğini tehlikeye düşürebileceği değerlendirildiği kaydedildi. Buna göre, 26 Ağustos 2025 günü 08.00-17.00 saatleri arasında Malazgirt-Patnos, Malazgirt-Ahlat, Malazgirt-Korkut ve Bulanık-Ahlat karayollarında ağır tonajlı araçların trafiğe çıkması yasaklandı.

Yetkililer, sürücülerin ve vatandaşların trafik güvenliği açısından belirtilen saatlerde ve güzergahlarda dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —