Tarih: 05.09.2025 19:33

MGC BAŞKANI ÖZBEY’DEN GAZETEMİZİN 20. YILINA KUTLAMA MESAJI

Facebook Twitter Linked-in

MGC BAŞKANI ÖZBEY'DEN GAZETEMİZİN 20. YILINA KUTLAMA MESAJI

Muş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrullah Özbey, gazetemizin 20. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, emeği geçen tüm çalışanları tebrik etti ve başarı dileklerini iletti.

 

Muş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrullah Özbey, ilimizde 2005 yılından bu yana halkın doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmasında önemli bir rol oynayan Şark Haber Gazetesi'nin 20. kuruluş yıl dönümünü yayımladığı mesajla kutladı.

Başkan Özbey mesajında, "Şark Haber Gazetesi, uzun yıllardır tarafsız, ilkeli ve sorumlu habercilik anlayışıyla Muş halkına hizmet vermektedir. Gazetemiz, yerel basının güçlenmesine ve toplumsal bilincin artmasına katkı sağlayan öncü kuruluşlardan biridir. Bu anlamlı yıldönümünde, emeği geçen tüm çalışanları tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Özbey ayrıca, Şark Haber'in sadece haber üretmekle kalmayıp, şehrimizin sosyal ve kültürel gelişimine de katkıda bulunduğunu belirterek, gazetemizin basın camiasındaki örnek duruşunu ve sorumlu habercilik anlayışını her zaman takdir ettiklerini vurguladı.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrullah Özbey, mesajını gazetemizin 20. yılı vesilesiyle başarı, sağlık ve mutluluk dilekleriyle tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —