´´DEVLETİN BÜTÜN İMKANLARI DOĞU´YA SEFERBER EDİLMİŞ”

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, ´´Devletimiz özellikle son yıllarda vatandaşlarımızın kamu olanaklarında daha iyi yararlanabilmesi için bütün imkânlarını bölgemize seferber etmiş durumdadır” diye konuştu

GÜNCEL 3.07.2013 13:05:58
´´DEVLETİN BÜTÜN İMKANLARI DOĞU´YA SEFERBER EDİLMİŞ”
Muş Valisi Vedat Büyükersoy Belde Belediyelerini ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Şehmus Yentur ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ile birlikte Karaağaçlı, Kırköy ve Sungu Belediyelerini ziyaret eden Vali Vedat Büyükersoy, Beldelerin sosyo- ekonomik yapısı hakkında bilgi aldı. Belde ziyaretlerinde vatandaşlarla da bir araya gelen Vali Büyükersoy, vatandaşlarla sohbet ederek, ilimizde Kamu Kurumlarınca yürütülen çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi.
Sohbette vatandaşların sorunlarını da dinleyen Büyükersoy, Devletin bütün imkânlarıyla özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yaşayan vatandaşların eğitim, sağlık ve istihdam gibi alanlardaki sıkıntılarını gidermeye yönelik olarak sürekli çalışmalar yaptığını ve ilerleyen dönemlerde de bu çalışmaların artarak devam edeceğini belirtti. Ülkemizin son yıllarda büyük atılım hamleleri yaptığını belirten Büyükersoy; “Devletimiz özellikle son yıllarda vatandaşlarımızın kamu olanaklarında daha iyi yararlanabilmesi için bütün imkânlarını bölgemize seferber etmiş durumdadır. İlimizde de özellikle son yıllarda gözle görülür bir gelişme var. İhtiyaç duyulan derslik sayılarında, sağlık hizmetlerinde, çevre illerle ulaşım imkânlarında, mağdur vatandaşlarımıza yönelik sosyal yardımlarda ve daha birçok alanda yatırımlar devam etmekte. Ayrıca Yeni Teşvik Sistemi’nde 6. Bölge olan ilimizde yatırımcılar tarafından planlanan yatırımlara en büyük destekler, vergi ve SGK muafiyetleri verilmektedir. İnşallah çok kısa süre içerisinde göreceğiz ki ilimiz sorunlarının büyük bir kısmını tamamlamış, kendi kendine yeten bir il olacaktır. “ dedi.
Ziyaretlerinde Kırköy ve Sungu beldelerinde vefat eden vatandaşların taziyelerine de katılan Vali Vedat Büyükersoy, yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.

İlginizi Çekebilir

KEÇİ SÜRÜSÜ 4 SAATLİK ZORLU YOLCULUKLA KÖYE ULAŞTIRILDI

KAR YIĞINI EV GİRİŞİNİ KAPATTI, BELEDİYE EKİPLERİ HIZLICA MÜDAHALE ETTİ

230 HAFTADIR AYNI UMUT: MUŞ’TA EVLAT NÖBETİ SÜRÜYOR

MUŞ’TA “NARKO ANNE” PROJESİYLE AİLELERE UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE EĞİTİMİ

TİPİ NEDENİYLE 60 ARAÇ YOLDA KALDI, KURTARMA SEFERBERLİĞİ BAŞLADI

BEYAZA BÜRÜNEN KÖY YOLLARINDA GAZETECİLER İŞ MAKİNESİNE REHBER OLDU

ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN DİYE KIZILAY’DAN SICACIK DESTEK

YOĞUN KAR MUŞ’TA HAYATI ZORLAŞTIRIYOR: AÇILAN YOLLAR HIZLA YENİDEN KAPANIYOR

MUŞ’TA KARLA MÜCADELE TEYAKKUZU: BAKAN URALOĞLU DETAYLARI PAYLAŞTI

BUĞLAN GEÇİDİ’NDE KAR ESARETİ: KIZILAY VE AFAD YÜZLERCE VATANDAŞA ULAŞTI

  • Perşembe 11.5 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Cuma 11.4 ° / 2.6 ° false
  • Cumartesi 11 ° / 2.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9