8 YILDIR KAPALI OLAN YOL TRAFİĞE AÇILDI

Muş'un Bulanık Emniyet Müdürlüğünün önünden geçen ve 2016 yılından beri trafiğe kapatılan yol yıllar sonra tekrar trafiğe açıldı.

GÜNCEL 17.01.2025 14:10:00
8 YILDIR KAPALI OLAN YOL TRAFİĞE AÇILDI

8 YILDIR KAPALI OLAN YOL TRAFİĞE AÇILDI

 

Muş'un Bulanık Emniyet Müdürlüğünün önünden geçen ve 2016 yılından beri trafiğe kapatılan yol yıllar sonra tekrar trafiğe açıldı.

Bulanık'ta güvenlik gerekçesiyle 2016 yılından beri kapalı bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki yol, sürücülerin ve yayaların daha rahat seyahat etmesi için yeniden trafiğe açıldı. AK Parti Bulanık İlçe Teşkilatı ve mahalle muhtarlarından oluşan bir heyet, Bulanık Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu'yu makamında ziyaret ederek, yolun trafiğe açılmasından dolayı işlemeli Türk bayrağı takdim ettiler. Kaymakam Koşansu, toplumun istek ve taleplerinin yerine getirilmesinin büyük önem arz ettiğini belirterek, “Vatandaşımızın görüş ve talepleri bizim için çok kıymetli. Bu vesileyle bir kez daha belirtmek isterim ki devletimiz milletinin yanında, kapımız herkese açık. Bulanık için, vatandaşımız için hep birlikte daha iyiyi ve daha güzelini arama gayretindeyiz” dedi.

AK Parti Bulanık İlçe Başkanı Tahir Korkmaz ise 2016 yılında güvenlik sebebiyle kapatılan Suat İshakoğlu Caddesi’nin İlçe Trafik Komisyonunun kararıyla tek taraflı tekrar trafiğe açıldığını belirterek, “Teşkilat olarak, muhtarlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle birlikte, Sayın Kaymakamımıza, bu yolun açılması için vatandaşlarımızın taleplerini ilettik. Bu doğrultuda yaptığımız çalışmalar neticesinde Suat İshakoğlu Caddesi üzerinde trafiğe kapalı olan yolumuzu uzun yıllar sonra trafiğe açarak güvenlik nedeniyle kapatılan bölgelerin artık gönül rahatlığıyla halkın hizmetine sunulabileceğini gördük. Bu talebimizi de Kaymakamımıza ilettik. Sayın Kaymakamız Ömer Övünç Koşansu, sağ olsunlar vatandaşlarımızdan gelen bu talebi yerinde gördüler ve ilçe trafik komisyonu kararı ile bu yolu trafiğe açtılar. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya, onlara hizmet etmeye devam edeceğiz. Ayrıca tüm Bulanıklılar adına Valimiz Sayın Avni Çakır’a, Kaymakamımız Sayın Ömer Övünç Koşansu’ya teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 

Yolun tek yön olarak trafiğe açıldığını ifade eden ve sürücüleri uyaran Başkan Tahir Korkmaz, “Emniyet Müdürlüğü önündeki yol, girişimlerimiz sonucunda ilçe trafik komisyonunun kararıyla tek taraflı tekrar trafiğe açılmıştır. Bu yol İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından çarşı merkezine doğru tek taraflı trafiğe açık olacak ve yol üzerinde araç park yapılması yasak olacaktır. Vatandaşlarımızın trafik cezalarına maruz kalmamaları için dikkatli olmaları büyük önem arz etmektedir” ifadelerine yer verdi.

İlginizi Çekebilir

MUŞ’TA SON BİR YILDA 16 KİLOMETRELİK İMAR YOLU AÇILDI

KIZILAY'DAN GÜNLÜK BİN KİŞİYE SICAK YEMEK DESTEĞİ

“ADIMLARLA KEŞFET” PROJESİYLE MUŞET KALESİ ROTASI KEŞFEDİLDİ

MUŞ E TİPİ CEZAEVİNDE HÜKÜMLÜLERE İŞ ARAMA VE CV SEMİNERİ DÜZENLENDİ

TÜRKİYE’NİN KONUT İHTİYACI MUŞ KADAR ALANA SIĞIYOR

MUŞ’UN SEVİLEN MUHASEBECİSİ ONGANER’DEN ACI HABER

NECMETTİN DEDE, ANKARA MUŞ-DER’DE OY BİRLİĞİYLE YENİDEN SEÇİLDİ

SAKARYA’DA MUŞLULAR TEK ÇATI ALTINDA BULUŞTU

MEŞE ATEŞİNDE PİŞEN KAVURMA KIŞ SOFRALARINA HAZIRLANIYOR

DAKA’DAN MUŞ, BİTLİS, HAKKARİ VE VAN’A 100 MİLYONLUK TURİZM YATIRIMI

  • Çarşamba 10.6 ° / 7.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 13.4 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 12.6 ° / 5.1 ° Güneşli

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9