AİLELERİN EYLEMLERİ DEVAM EDİYOR

Muş'ta çocuklarının, terör örgütü PKK tarafından dağa götürülmesinden DEM Parti'yi sorumlu tutan aileler, partinin il başkanlığı binası önündeki evlat nöbetini sürdürüyor.

GÜNCEL 3.04.2024 15:48:00
AİLELERİN EYLEMLERİ DEVAM EDİYOR

AİLELERİN EYLEMLERİ DEVAM EDİYOR

Muş'ta çocuklarının, terör örgütü PKK tarafından dağa götürülmesinden DEM Parti'yi sorumlu tutan aileler, partinin il başkanlığı binası önündeki evlat nöbetini sürdürüyor.

 

PKK ve HDP'den çocuğunu isteyen acılı anne Ayten Koçhan, “Onlar (DEM Parti) kazansa da yine devletimiz başımızdadır, bayrağımız başımızdadır. Van'daki olayda Allah askerimize, polislerimize güç ve kuvvet versin” dedi.

Muş’ta çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan aileler, DEM Parti il binası önündeki oturma eylemini sürdürüyor. Aileler, çocuklarının en kısa sürede güvenli bir şekilde evlerine dönmesini beklerken, toplumun da bu konuda destek olmasını istedi. Çocuklarına kavuşmak ümidiyle her hafta çarşamba günü DEM Parti il binası önünde bir araya gelen aileler, "Anneler direniyor" ve "Yeter artık evlatlarımızı bırakın" pankartları açtı. Anne ve babalar, yıllardır hasretle bekledikleri çocuklarına teslim olmaları için çağrıda bulundu.

Anne Ayten Koçhan, bu bayramı da evlat hasreti ile geçireceklerini ifade ederek, yıllardır oğlundan haber alamadığını ve yolunu gözlediğini söyledi. Ayten Koçhan, 8 yıldır çocuğundan haber alamadığını söyleyerek, "Ersin oğlum beni duyuyorsun dön. Gel teslim ol, yolunuz yol değil. Allah polislerimize, askerlerimize, hepsine güç kuvvet versin. Onlar (DEM Parti) kazansa da yine devletimiz başımızdadır, bayrağımız başımızdadır. Van'daki olayda Allah askerimize, polislerimize güç ve kuvvet versin. Biz onlardan hiç korkmuyoruz. Korkmayacağız da. Onlar demesinler biz kazandık. Devlet biziz. Allah onlara fırsat vermesin. Allah devletimizin eksikliğini vermesin. Bayram gelir oğlum. Bir yanımız buruk. Biz sizi istiyoruz yavrum. Yeter analar babalar ağladı. Bayram geliyor ama bize bayram değil oğlum. Kara bayram bize" dedi.

Alaattin Koçhan da 2016 yılında oğlunu kaçırdıklarını ifade ederek, "DEM Parti Van'da partiyi kazanır kazanmaz ortalığı karıştırdı. Oğlum bunlar her şeye fesat. Memleket için de hayırlı değil. Eğer ananı babanı seviyorsan dön yavrum. Oğlum onlara hizmet etmenin bir anlamı yok. Türk devleti hiç kimseye müsaade etmeyecek istediğini yapmaya. Yine bayrağımızın altında toplanacağız. Oğlum eğer duyuyorsan bizi dön, bayram geliyor. Boynumuz bükük, bir tarafımız boş. Neredeysen çık gel" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

BULANIK’TA GÜNEŞ ENERJİSİYLE ÇALIŞAN İÇME SUYU TESİSİ DEVREDE

EV LEZZETLERİNİ MARKAYA DÖNÜŞTÜREN KADIN GİRİŞİMCİ

MUŞ’TAN GÖTÜRÜLEN YABAN KUŞLARI VAN YYÜ’DE TEDAVİ EDİLİP DOĞAYA SALINIYOR

TÜİK’İN MUŞ RAPORU: SAĞLIKTA AÇIK, EĞİTİMDE İLERLEME, EKONOMİDE DARALMA

HAYATINI KAYBEDEN ÜSTEĞMEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

GÜMÜŞTEKİN, “GÖNÜLLÜLÜK, KALPTEN KALBE UZANAN İYİLİĞİN ADIDIR”

GÜVENİLİR GIDA İÇİN DENETİMLER ARALIKSIZ SÜRDÜRÜLÜYOR

GÖNÜLLERİ ISITAN POLİSE BAŞARI BELGESİ

ESENLİK KÜLLİYESİNDE 8 MİLYON LİRALIK DAYANIŞMA ÖRNEĞİ

KADINLAR KÂĞIT RÖLYEF KURSUYLA AİLE BÜTÇESİNE KATKI SAĞLIYOR

  • Pazartesi 12.5 ° / 5.3 ° false
  • Salı 12 ° / 4.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 12.4 ° / 4.3 ° Güneşli

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 14 7 4 3 7 24
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 14 6 4 4 -1 22
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 14 3 4 7 -1 16
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.GENÇLERBİRLİĞİ 15 4 9 2 -4 14
14.KASIMPAŞA A.Ş. 15 3 7 5 -7 14
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 14 4 8 2 -11 14
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8