AK PARTİ’DE KONGRE HEYECANI

AK Parti Muş İl Başkanlığı 8. Olağan kongresi yapıldı. Kongrede tek aday olan mevcut başkan Melik Emre, güven tazeleyip yeniden il başkanı seçildi

SİYASET 29.12.2024 13:34:00
AK PARTİ’DE KONGRE HEYECANI

AK PARTİ’DE KONGRE HEYECANI

AK Parti Muş İl Başkanlığı 8. Olağan kongresi yapıldı. Kongrede tek aday olan mevcut başkan Melik Emre, güven tazeleyip yeniden il başkanı seçildi

 

AK Parti Muş İl Başkanlığı 8. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Yeni Spor Salonunda düzenlenen kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, İçişleri Bakanlığı Bakan Müşaviri Hatice Atan, belediye başkanları, ilçe başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle çok sayıda partili katıldı. Kongrede konuşan Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletti. İleri, "Türkiye'mizin yönetimi inşallah bugün olduğu gibi gelecek 10 yıllarda da AK Parti hareketiyle yönetilecek. Biz buna inanıyoruz. AK Parti hareketiyle, Cumhurbaşkanımızın liderliğiyle, AK Parti kadrolarıyla bu ülkeyi çok daha güçlü, çok daha kuvvetli bir ülke haline getireceğiz. Hep beraber bir olarak Türkiye yüzyılını inşa edeceğiz" dedi.

“Bizim davamız daha büyük ve daha güçlü bir Türkiye davası”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde 22 yıldır AK Parti iktidarları olarak önemli atılımları hayata geçirdiklerini belirten İleri şöyle konuştu: "Allah sizden razı olsun. Gerçekten bu yoğun kış gününde hep beraber olmamız bence gerçekten çok önemli bir mesaj veriyor. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde son 22 yıldır bu memlekette AK Parti iktidarları olarak çok önemli atılımları hayata geçirdik. Yeri geldi altyapımızı ayağa kaldırdık. Yeri geldi üst yapımızı geliştirdik. Yeri geldi devlet millet kaynaşmasını sağladık. Yeri geldi daha adil bir dünya için bütün dünyaya hep beraber haykırdık. Yeri geldi bu memlekette milleti adeta bir esaret halinde yaşatmaya çalışanlara, milletin egemenliğini kabul etmeyenlere, milli iradenin ne olduğunu Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hep beraber gösterdik. Şu ilerleyen süreçte bizler inanıyoruz ki bizim davamızın ne olduğunu artık bütün dünya biliyor. Bizim davamız daha büyük ve daha güçlü bir Türkiye davası. Bizim davamız her daim bizlere, gençlerimize, çocuklarımıza sen yapamazsın, sen edemezsin, sen küçük düşünmek zorundasın diyenlere rağmen bu milletin bir vizyonu ve bu milletin bir misyonu olduğunu haykırma davasıdır."

“Biz insanlığın tarafındayız”

Bütün dünyada sözü dinlenen, etkisi hissedilen kuvvetli bir ülke haline geldiklerini dile getiren İleri, şunları kaydetti: "Biz bu mücadeleyi verirken cumhurbaşkanımızın liderliğinde sadece ilerleme, sadece kalkınma için çalışmadık. Bizler aynı zamanda hakkaniyetin tarafında olduk. Vicdanın tarafında olduk. Sağduyunun tarafında olduk. Kardeşliğin tarafında olduk. Suriye'de malum yaşanan kriz esnasında kucağımızı açtık. Suriye'de zulümden kaçan kardeşlerimizi misafir ettik. Suriye'de ölümden uzaklaşmaya çalışan kardeşlerimizi kucakladık. Cumhurbaşkanımız özellikle her türlü siyasi baskıya rağmen dik durdu ve ben bu kardeşlerimizi ölüme bırakmayacağım dedi. İşte şu geldiğimiz noktada hep beraber görüyoruz ki Türkiye olarak tarihin doğru yerinde durduk. Hep beraber görüyoruz ki AK Parti olarak, Recep Tayyip Erdoğan'ın kadroları olarak başımız dik çünkü haklı tarafta durduk. İşte bundan dolayı diyoruz ki millet bizimle beraber. Neden? Çünkü biz haklıyız. Çünkü biz insanlığın tarafındayız."

“İnsanlığın, bu coğrafyanın bizden beklentileri var”

"Türkiye'mizin yönetimi inşallah bugün olduğu gibi gelecek 10 yıllarda da AK Parti hareketiyle yönetilecek” diyen İleri şu ifadeleri kullandı, “AK Parti hareketiyle, Cumhurbaşkanımızın liderliğiyle, AK Parti kadrolarıyla bu ülkeyi çok daha güçlü, çok daha kuvvetli bir ülke haline getireceğiz. Hep beraber bir olarak Türkiye yüzyılını inşa edeceğiz. Daha adil bir dünya için hep beraber mücadele vereceğiz. Çünkü bizler biliyoruz ki Türkiye, Türkiye'den büyüktür ve bütün insanların ümidi aslında birileri kabul etse de etmese de bu ümit Türkiye'dedir. İnsanlığın bu coğrafyanın bizden beklentileri var. Allah mahcup etmesin diyorum. Her daim durmadan dinlenmeden çalışmaya devam edeceğiz. Muş'ta bu güzel atmosferin olması, bu birlikteliğin beraberliğin olması bu tek duruşun olması çok değerli diye düşünüyorum. Böyle güzel kongrelere geldiğimizde açıkçası bizim enerjimiz biraz daha artıyor. Kararlılığımız biraz daha artıyor. Durmak yok da yola devam diyoruz."

Kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyen Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ise, şu ifadelere değindi: "Bugüne kadar partimize kim hizmet vermişe Allah hepsinden razı olsun. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde her türlü zorluklara rağmen ülkemiz güzelleşiyor, Muş'umuz güzelleşiyor. Bugün buradan Muş Ovası'ndan, lale diyarından, Sultan Alparslan diyarından Türkiye'nin her tarafına selam gönderiyoruz. Şunu gördük, kar yağıyordu, yollar kapandı ama Muşlularımız, kardeşlerimiz, delegelerimiz asla bizi bu salonda yalnız bırakmadılar. Hepimize minnettarız. En zor günde insanlar bizi yalnız bırakmadı. Bize güç ve kudret verdiler."

AK Parti İl Başkanı Melik Emre de kongre sürecinin yaklaşık 3 hafta önce başladığını söyledi. Kongre sürecine emek veren herkese teşekkür eden Emre, "Kongrelerimiz kendimizi yenileme süreçlerimizdir. Yeniden ayağa kalkıp yeniden şahlanıp ya Allah dediğimiz süreçlerimizdir. Bizler inanıyoruz, ümit ediyoruz ki bizim bu kongre sürecimiz öncelikle İslam dünyası için sonrasında Türkiye'miz için sonrasında Muş'umuz için hayırlara vesile olsun. Malumunuz olduğu üzere çünkü Türkiye'nin bütün kentlerinde şu anda kongrelerimiz yapılıyor. Bu kongreden sonra inşallah biz yeni vizyonumuzu yeni yol haritamızı tekrar güncelleyip dünyaya bir ses vereceğiz. İslam coğrafyasına, İslam toplumuna bir ses vereceğiz" şeklinde konuştu.

Tek listeyle girilen kongrede AK Parti İl Başkanlığına yeniden Melik Emre seçildi.

İlginizi Çekebilir

ŞİMŞEK, “20 MİLYARLIK YATIRIM GETİRDİK”

BAHÇELİ'DEN PKK'YA MALAZGİRT'TE FESİH KONGRESİ ÇAĞRISI

YSK KARARIYLA 6 İLİN MİLLETVEKİLİ SAYISI DEĞİŞTİ

MUŞ HÜDA-PAR’DAN KÜRTÇE SEÇMELİ DERS ÇAĞRISI

ÇAĞLAYAN, “METRUK BİNALAR TEHLİKE SAÇIYOR”

YURTLU, “İKTİDAR KÖR DİLSİZ VE SAĞIR ROLÜNÜ TERK ETSİN”

MUŞ, ELAZIĞ VE BİNGÖL’ÜN KADERİNİ DEĞİŞTİREN PROJE

AK PARTİ’DE KONGRE HEYECANI

BAKAN YUMAKLI MUŞ’TA

CHP'DEN MUŞ ÇIKARMASI, SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM

  • Çarşamba 20.4 ° / 6.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23.4 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cuma 19.4 ° / 8.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 31 25 1 5 48 80
2.Fenerbahçe 31 23 2 6 49 75
3.Samsunspor 32 16 10 6 9 54
4.Beşiktaş 31 14 7 10 16 52
5.Eyüpspor 32 14 10 8 11 50
6.İstanbul Başakşehir 31 14 11 6 7 48
7.Trabzonspor 31 12 10 9 13 45
8.Göztepe 31 11 10 10 12 43
9.Konyaspor 32 12 13 7 -3 43
10.Kasımpaşa 31 10 9 12 -2 42
11.Gazişehir Gaziantep 31 12 13 6 -2 42
12.Kayserispor 31 10 11 10 -10 40
13.Antalyaspor 31 11 13 7 -21 40
14.Rizespor 31 11 16 4 -14 37
15.Sivasspor 32 9 16 7 -10 34
16.Alanyaspor 31 9 15 7 -11 34
17.Bodrum FK 32 9 16 7 -13 34
18.Hatayspor 31 4 20 7 -29 19
19.Adana Demirspor 31 2 25 4 -50