Tarih: 25.02.2024 17:35

BİLEK GÜREŞÇİMİZ BÖLGE ŞAMPİYONU OLDU

Facebook Twitter Linked-in

BİLEK GÜREŞÇİMİZ BÖLGE ŞAMPİYONU OLDU

Elazığ’da düzenlenen Okul Sporları Bilek Güreşi Gençler (A) Şampiyonası’na katılan Ahi Evran M.T.A.L. öğrencisi Muhammed Özmen, bölge şampiyonu olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı

 

Okul sporları Bilek Güreşi Gençler (A) Kız-Erkek Grup Müsabakaları 24-25 Şubat tarihleri arasında Elazığ ev sahipliğinde Yakup Kılıç Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Her yıl hayata geçirilen Okul Sporları Kapsamında oynanan Bilek Güreşi Gençler (A) Kız-Erkek müsabakaları bu yılda 24-25 Şubat tarihlerinde toplam 300 sporcunun katılımı ile düzenlendi. Bilek Güreşi Gençler (A) Kız-Erkek Grup Müsabakalarına, Muş, Adıyaman, Batman, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hakkari, Kilis, Malatya, Mardin, Şanlıurfa ve Van olmak üzere toplam 13 ilden katılım sağlandı.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Spor şehri Elazığ’ımız bugüne kadar birçok müsabakaya ev sahipliği yaptı ve yapmaya devam ediyor. Şehrimiz ev sahipliğinde yapılan Bilek Güreşi Gençler (A) Kız-Erkek Grup Müsabakalarına toplam 300 sporcu katılarak Yakup Kılıç spor salonumuzda güçlerini sergilediler. Dereceye giren sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik ediyoruz” denildi.

Şampiyonaya katılan Muş Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (M.T.A.L.) öğrencisi Muhammed Özmen, bölge şampiyonu olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —