Tarih: 15.02.2024 15:38

EMRE, 1. LİG LİDERİNİN MAÇINA TEMSİLCİ OLARAK ATANDI

Facebook Twitter Linked-in

EMRE, 1. LİG LİDERİNİN MAÇINA TEMSİLCİ OLARAK ATANDI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) üst klasman temsilcisi hemşehrimiz Ferzende Emre’ye, Ümraniyespor-Eyüpspor maçında görev verdi.

 

Muşlu üst klasman temsilcisi Ferzende Emre, Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarının ardından şimdi de Trendyol 1. Lig lideri Eyüpspor maçına temsilci olarak atandı. Emre, 18 Şubat Pazar günü oynanacak Ümraniyespor-Eyüpspor karşılaşmasında temsilci olarak görev alacak.

Trendyol 1. Lig 23. hafta karşılaşmalarının programı belli oldu. Oynanacak karşılaşmaları yönetecek hakemler ve TFF temsilcilerinin açıklandığı programa göre Trendyol 1. Lig 23. haftasında Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı’nda Ümraniyespor-Eyüpspor arasında 18 Şubat Pazar günü oynanacak karşılaşmada hemşerimiz Ferzende Emre, TFF temsilcisi olarak görev yapacak.

Trendyol 1. Lig'in 23. Haftasında 18 Şubat Pazar günü saat 19.00’da oynanacak olan karşılaşmayı Ozan Ergün yönetecek. Ozan Ergün’ün yardımcılıklarını Sabri Öğe ve Ferhat Çalar yaparken, dördüncü hakem ise Oğuzhan Uğurlu olacak. Kemal Çakmak ve Recep Sürhat Müniroğlu’nun gözlemci olarak görev alacağı karşılaşmaya TFF tarafından hemşehrimiz Ferzende Emre’nin yanı sıra Kirami Çelik ve Ahmet Aksoyek temsilci olarak atandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —