Tarih: 29.11.2023 16:48

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN FİLİSTİN İÇİN ÖRNEK DAVRANIŞ

Facebook Twitter Linked-in

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN FİLİSTİN İÇİN ÖRNEK DAVRANIŞ

Muş’un Sungu Hürriyet İlkokulu’nda Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi kapsamında Filistin yararına kermes düzenlendi.
İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları devam ediyor. İsrail’in saldırıları sonucu binlerce Filistinli hayatını kaybederken, tam bir insanlık dramı yaşanıyor. Gıda, ilaç, su ve benzeri malzemelere ulaşmakta ciddi anlam sıkıntının yaşandığı Filistin'e destek olmak için Sungu Hürriyet İlkokulu tarafından kermes düzenledi. düzenlenen kermeste elde edilen paralar Okul Müdürü Zülküf Demirçin tarafından Filistin yararına açılan hesaba yatırılarak dekontu da İl Müftüsü İbrahim Hali Demir’e teslim edildi.
Yapılan kermesle ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Zülküf Demirçin, "Filistin'de binlerce insan şehit oldu. Amacımız bir nebze olsun onların yaralarına merhem olmak. Biz de 'Bugün onlar için ne yapabiliriz' diye düşündük. Kermes düzenlemeye karar verdik. Kermesimizde elde edilen gelirin tamamı Filistin'deki kardeşlerimize gönderdik” dedi.
Filistin'de yaşananlara karşı olmak için insan olunmasının yeterli olduğu vurgusu yapan Demirçin, Filistin'e destek amacıyla yaptıkları etkinliğe katkılarından dolayı veliler ve öğrencilere teşekkür ederek, "Filistin'e yönelik duyarlılığımız devam etmeli. Bu duyarlılığı bizim öğrencilerimiz gösterdi. Herkes üzerine düşeni yaparsa oradaki kardeşlerimiz de onlara yapılan zulümden en kısa sürede kurtulmuş olurlar" diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —