Kızılağaç Belediyesi ekipleri tarafından beldede vatandaşların yoğun kullandığı alanlar korona virüs tedbirleri çerçevesinde dezenfekte edildi. Tüm dünyayı etkileyen korona virüs (Kovid-19) nedeniyle önlemleri artıran Kızılağaç Belediye Başkanlığı ekipleri, özel kıyafetler giyerek kamu kurum ve kuruluşları ile toplu taşıma araçlarını dezenfekte ettikten sonra belde merkezinde bulunan kıraathaneler, berberler, iş yerlerinin ve diğer alanlarda korona virüs, viral enfeksiyon ve salgın hastalıklara karşı ilaçlama yaptı.
?EKİPLERİMİZ BULAŞICI HASTALIKLARA KARŞI AĞIRLIKLI OLARAK TOPLU YAŞAM ALANLARINI DEZENFKTE EDEREK GEREKLİ TEDBİRLERİ ALIYORUZ?
Kızılağaç Belediye Başkanı Burhan Öğüt, belediye olarak vatandaşların sağlığının korunması noktasında gereken önlemlerin alındığını belirterek, "Beldede ki kamu kurum ve kuruluşları, işlek yerler, toplu taşıma araçları, akaryakıt istasyonlarını, ücretsiz olarak ilaçlıyoruz. Başlattığımız ilaçlama ve dezenfekte işlemleriyle halkımızın sağlığını önemsiyor, oluşabilecek sorunlara karşı önceden müdahale ediyoruz. Bu günde Belediye hizmet binası, karakol, sağlık ocağı, minibüsler, özellikle vatandaşımızın yoğun kullandığı alanları ve iş yerimizde ilaçlama yaptık. Temizlik noktasında alarm duruma geçtik. Kızılağaç Beldesinde gerekli tedbirleri alarak bu virüsü bulaştırmadan en kısa sürede ülke olarak ta inşallah atlatacağız" dedi.
Kızılağaç Belediye Başkanlığının başlatmış olduğu korona virüs tedbirlerini ve çalışmalarını gören vatandaşlar ve esnaflar ise, olumlu bir çalışma yapılmasından dolayı ile Belediye Başkanı Burhan Öğüt´e teşekkür ettiklerini dile getirdiler.