MUŞLU AİLELERİN EVLAT NÖBETİ KARARLILIKLA DEVAM EDİYOR

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla DEM Parti Muş İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlatan aileler, 158 haftadır kararlı bir şekilde devam ettirdikleri evlat nöbetini sürdürüyor.

GÜNCEL 7.08.2024 11:47:00
MUŞLU AİLELERİN EVLAT NÖBETİ KARARLILIKLA DEVAM EDİYOR

MUŞLU AİLELERİN EVLAT NÖBETİ KARARLILIKLA DEVAM EDİYOR

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla DEM Parti Muş İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlatan aileler, 158 haftadır kararlı bir şekilde devam ettirdikleri evlat nöbetini sürdürüyor.

 

Muş’ta çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan aileler, DEM Parti il binası önündeki oturma eylemini kararlılıkla sürdürüyor.

Muş’ta çocuklarını terör örgütü PKK’nın pençesinden kurtarmak isteyen ailelerin DEM Parti il binası önündeki eylemi devam ediyor. Aileler, çocuklarının en kısa sürede güvenli bir şekilde evlerine dönmesini beklerken, toplumun da bu konuda destek olmasını istedi. Çocuklarına kavuşma ümidiyle her hafta çarşamba günü DEM Parti il binası önünde bir araya gelen aileler, "Anneler direniyor" ve "Yeter artık evlatlarımızı bırakın" pankartları açtı. Anne ve babalar, yıllardır hasretle bekledikleri çocuklarına teslim olmaları için çağrıda bulundu.

8 yıldır oğlundan haber alamadığını ifade eden Ayten Koçhan isimli anne, PKK’dan ve DEM Parti’den oğlunu istediğini söyledi. Oğluna “teslim ol” çağrısı yapan Ayten Koçhan, “Ersin oğlum beni duyuyorsan teslim ol. Dağın başında, mağaralarda devlet kurulmaz. Bu bizim işimiz değil. Gel devlete teslim ol, devlete sığın. 4 yıla yakındır eylemimizi sürdürüyoruz ve devam edeceğiz. Dağda bir tane kalana kadar eylemime devam edeceğim. Yeter analar-babalar ağladı. Biz artık evlat hasretine dayanmıyoruz” dedi.

Şahinaz Özcan da oğlundan 8 yıldır haber alamadığını belirtti. DEM Parti’nin ve PKK’nın milleti kandırdığını dile getiren Özcan şöyle konuştu, “DEM Parti’den, PKK’dan çocuğumu istiyorum. DEM Parti, PKK milleti kandırıp çocuklarını götürüyor. Onların devleti nerededir. Devlet böyle olmaz. Devletimiz birdir, bayrağımız birdir. Dağda bir kişi kalana kadar eylemime devam edeceğim. Atilla, sesimi duyuyorsan gel, devlete teslim ol.”

İlginizi Çekebilir

VALİ ÇAKIR’DAN HAVA MEYDAN KOMUTANLIĞI’NA TAZİYE ZİYARETİ

VALİ ÇAKIR YÜCETEPE KÖYÜ’NDE MUHTAR VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ’NE TÜBİTAK 2237-A PROJE DESTEĞİ

REKTÖR ALİCAN, AHLAT’TA GENÇLERLE FETİH RUHU ÜZERİNE BULUŞTU

EVLAT NÖBETİNDE 221 HAFTA GERİDE KALDI AMA UMUT BİTMEDİ

ADAKSU JANDARMA KARAKOLU 12 YIL SONRA YENİDEN HİZMETTE

BULANIK'TA 3 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

VALİ ÇAKIR: “BİR MİLLETİN GÜCÜ SADECE ORDUSUNDA DEĞİL, ORMANINDA DA SAKLIDIR”

MALAZGİRT’İN TARİHİ ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ’NDE YENİDEN ANLATILDI

REKTÖR ALİCAN, BOLU’DA ÖĞRENCİLER VE AKADEMİSYENLERLE BİR ARAYA GELDİ

  • Çarşamba 17.8 ° / 10 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.2 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 15.6 ° / 5.5 ° Güneşli

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7