MUŞLU BİNGÖL’E BAŞKENTTE ‘YILIN İYİLİK ÖDÜLÜ’ VERİLDİ

Toplumsal Uzlaşı Platformu (TUP) tarafından her yıl düzenlenen Yılın İyilik Ödülleri’nde, Muşlu hemşehrimiz Alparslan Bingöl’e, Muş’ta uyuşturucu ile mücadele ve gençlere yardımları nedeniyle ‘Yılın İyilik Ödülü’ verildi

GÜNCEL 14.11.2024 16:00:00
MUŞLU BİNGÖL’E BAŞKENTTE ‘YILIN İYİLİK ÖDÜLÜ’ VERİLDİ

MUŞLU BİNGÖL’E BAŞKENTTE ‘YILIN İYİLİK ÖDÜLÜ’ VERİLDİ

Toplumsal Uzlaşı Platformu (TUP) tarafından her yıl düzenlenen Yılın İyilik Ödülleri’nde, Muşlu hemşehrimiz Alparslan Bingöl’e, Muş’ta uyuşturucu ile mücadele ve gençlere yardımları nedeniyle ‘Yılın İyilik Ödülü’ verildi

 

Muş Gençliği Uyuşturucu İle Mücadele Derneği Başkanı Alparslan Bingöl, yaptığı başarılı çalışmalarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Kentte birçok bağımlı genci uyuşturucunun pençesinden kurtarmayı başaran Alparslan Bingöl’e Toplumsal Uzlaşma Platformu ‘Yılın İyilik Ödülü’ verildi.

Toplumsal Uzlaşma Platformu (TUP) tarafından her yıl düzenlenen ‘Yılın İyilik Ödülleri’, Türkiye Sanayici ve İş Adamları Vakfı (TÜSİAV) sponsorluğunda 13 Kasım Dünya İyilik Günü’nde Ankara Kent Konseyi Konferans Salonu’nda saat 13:30’da gerçekleştirildi. Toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket eden TUP, her yıl düzenlediği ödül programlarıyla başarılı gençleri ve topluma katkı sunan bireyleri ödüllendirerek iyiliklerin yayılmasına öncülük ediyor. Bu kapsamda, özellikle Muş’ta gençleri uyuşturucu illetinden kurtarmak için gece gündüz çalışan ve tedavi için İstanbul’a gönderen, gençlerin topluma kazandırılması için mücadele eden Muş Gençliği Uyuşturucu İle Mücadele Derneği Başkanı Alparslan Bingöl’e ‘iyilik’ alanında ödül verilmesi, layık görüldü.

Ödülünü Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Ergün Kılıç’tan alan Alparslan Bingöl, “10 yılı aşkın bir süredir bağımlılıkla mücadele etmekteyim. Muş’ta bütün kıraathanede, sokaklarda gençlerle bir araya gelerek onları topluma kazandırmak adına gecemizi gündüzümüze kattık. Çünkü hiçbir genci uyuşturucuya kurban etmek istemiyoruz. Bu gençler, bizlerin yarınlardır. Onlara bizler sahip çıkmazsak, sokaklarda sahip çıkacak ve sonları hüsran olacaktır. Bunun bağımlılıkla mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz. Bir yıl içerisinde 80 bağımlı genci bu illetten çekip kurtardık. Gençlerimizin yeri hastaneler veya psikiyatri servisleri değil. Bunları rehabilite edip topluma kazandırmak için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Bizi önerdikleri için Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Ergün Kılıç ve Genel Sekreteri Fatma Baykaldı’ya, bizleri bu anlamlı ödüle layık görenlere de ayrı ayrı teşekkür ederim” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

VALİ ÇAKIR: “KAMU YATIRIMLARI KALKINMANIN TEMEL UNSURUDUR”

ESNAF ODASI BAŞKANLARINDAN VALİ ÇAKIR’A ZİYARET

KIRSALDA KAR ENGELİ: 51 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPALI

MUŞ’TAN AHLAT VE HASANKEYF’E KÜLTÜR YOLCULUĞU

KÖY YOLLARI AÇILDI, EKİPLER GÜVENLİ ULAŞIM İÇİN SAHADA

REKTÖR PROF. DR. MUSTAFA ALİCAN DİYARBAKIR’DA MALAZGİRT’İ ANLATTI

MUŞ’TA AİLELERİN EVLAT NÖBETİ KARARLILIKLA SÜRÜYOR: “TEK BEKLENTİMİZ ÇOCUKLARIMIZ”

KAYMAKAM KOŞANSU’DAN YEREL BASINA ANLAMLI ZİYARET

MUŞ ÇOCUK EVLERİ SİTESİ’NDEN ÇOCUKLARA YARIYIL TATİLİNDE KAYAK ETKİNLİĞİ

KIRSALDA KIŞ MESAİSİ: YEM KIZAKLARLA TAŞINIYOR

  • Cuma 9.9 ° / 6.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 10.4 ° / 6.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 11.7 ° / 5.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 19 14 1 4 29 46
2.FENERBAHÇE A.Ş. 19 12 0 7 26 43
3.TRABZONSPOR A.Ş. 19 12 2 5 15 41
4.GÖZTEPE A.Ş. 19 10 3 6 14 36
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 19 9 4 6 9 33
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 19 8 6 5 13 29
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 19 6 4 9 2 27
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 19 6 6 7 -6 25
9.KOCAELİSPOR 19 6 7 6 -3 24
10.CORENDON ALANYASPOR 19 4 5 10 0 22
11.GENÇLERBİRLİĞİ 19 5 10 4 -4 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 19 4 8 7 -6 19
13.TÜMOSAN KONYASPOR 19 4 8 7 -8 19
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 19 5 10 4 -14 19
15.KASIMPAŞA A.Ş. 19 3 9 7 -11 16
16.İKAS EYÜPSPOR 19 3 10 6 -14 15
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 19 2 8 9 -21 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 19 2 14 3 -21 9