.
Göreve geldiği günden bu yana tüm kamu kurum ve kuruluşlarla diyalog içerisinde olan Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı Erdal Koç, kentin sorun ve sıkıntılarını el birliği ile çözeceklerini söyledi.
MUŞ TSO´ya Teknik Birimler Müdürü Rıfkı Çatak ile birlikte nezaket ziyaretinde bulunduklarını kaydeden PTT İl Müdürü Fahrettin Ocak, yönetim kuruluna başarılar diledi.
Muş´ta görev yapan tüm kamu kurum amirlerinin Muş için çalıştıklarını, mücadele ettiklerini belirten MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, kentin tüm sorunlarıyla ilgilenmeye, istişare etmeye devam edeceklerini ifade etti. PTT İl Müdürü Fahrettin Ocak´a nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Koç, PTT´nin çalışmaları hakkında bildiler aldıklarını da sözlerine ekledi.