SAVCI ARSLAN: AMACIMIZ HİZMET
Merkez 2020 yılı Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) seçiminde 95 köy muhtarından 54´ünün desteğini alarak seçilen HDP Muş İl Genel Meclis Üyesi Savcı Arslan, verilen desteklerden ötürü teşekkür etti.
Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği´ne seçilen HDP Muş İl Genel Meclis Üyesi Savcı Arslan, amaçlarının hizmet olduğunu söyledi. 95 Köy muhtarından 54´ünün desteğini alarak KHGB´ne en fazla oy alarak seçilen Arslan, köy muhtarlarına teşekkür etti.
Seçimin adil ve şeffaf bir şekilde yapıldığını belirten Arslan, ?Muş İl Genel Meclisi üyesi olarak seçildiğimiz günden itibaren tek amaç ve gayemiz hizmettir. Çünkü Türkiye´de en fazla nüfus dağılımının kırsalda olduğu ve birçok hizmetten mahrum kalan Muş ilimiz için gece gündüz demeden çalıştık. Çok şükür şuanda İl Özel İdaresi ekiplerinin gayretleri ve çabaları sonucu birçok köyümüzün yolu asfalta kavuştu. İçme sularından tutun köy içi parke ve diğer hizmetlerine kadar eksiklikler giderildi. Hiçbir köy arasında ayrım yapmadan aciliyet durumuna göre eksiklikleri yerinde tespit edip çözüm olmaya çalıştık. Bu memleket bizim ve biz bunun için gayret ediyoruz. Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümenliği bizlere daha çok çalışma ve hizmet etme yükü eklemiştir. Yani görevimiz daha fazla oldu ve bizde görevimizi laiki ile yerine getirmeye çalışacağız. Bu amaç ve gaye doğrultusunda bizlere güvenerek desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz? dedi.
İlginizi Çekebilir
- Pazar 14.9 ° / 3.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazartesi 16.1 ° / 3.1 ° Güneşli
- Salı 14.9 ° / 4.5 ° Güneşli

