?SPORLA DOLU DOLU GEÇEN BİR TATİL? PROJESİ BAŞLADI

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından başlatılan ?Sporla Dolu Dolu Geçen Bir Tatil? sloganı kapsamında başlatılan sportif faaliyetler tüm hızıyla devam ediyor.

SPOR 21.11.2019 15:42:46
?SPORLA DOLU DOLU GEÇEN BİR TATİL? PROJESİ BAŞLADI

Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, 18 Kasım-22 Kasım tarihleri arasında ilk ara tatilde öğrencilere dolu dolu bir tatil geçirtmeyi düşündüklerini belirtti. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından başlatılan ?Sporla Dolu Dolu Geçen Bir Tatil? sloganı kapsamında başlatılan sportif faaliyetler tüm hızıyla devam ediyor. Faaliyetlerle ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, çocukların sağlıklı gelecekleri için bu tür sportif faaliyetlerin önemli olduğuna değindi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü´nün ?Sporla Dolu Dolu Geçen Bir Tatil? sloganıyla başlattığı sportif faaliyetler arasında gençlerin, atletizm, jimnastik, masa tenisi, tekerlekli kayak ve diğer sportif alanlarda çalışmalar yaptığını belirten Güler, gençlerin bu sportif faaliyetlerden faydalanmaları için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü´nün tesislerine beklediğini söyledi. Güler: ?Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün ?Sporla Dolu Dolu Geçen Bir Tatil? sloganıyla başlattığı sportif faaliyetler tüm hızıyla devam ediyor. ?Sporla Dolu Dolu Geçen Bir Tatil? sloganıyla başlattığımız sportif faaliyetler arasında atletizm, jimnastik, masa tenisi, tekerlekli kayak ve diğer sportif alanlarda çalışmalar yapıyoruz.Sportif faaliyetlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Gençlerimizin sağlıklı geleceği için sizleri de İl Müdürlüğümüze ve en yakın Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüklerimize bekliyoruz? ifadelerini kullandı.

Gençlik merkezi başta olmak üzere diğer tesislerin de gençlerin hizmetinde olduğunu aktaran Müdür Güler: ? Bildiğiniz gibi Gençlik Merkezimizin bünyesinde birçok faaliyetlerimiz var. Bu faaliyetlerimizin bir kısmı diğer kurumlarla yaptığımız işbirliği sonucunda devam ederken bir kısmı da müdürlüğümüzün hayata geçirdiği faaliyetlerdir ki onlarda eksiksiz bir şekilde devam ediyor. Gayemiz gençlerimize ve vatandaşlarımıza hizmet etmek. Bizde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak bu bağlamda çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Gençlik Merkezimizde Dil Atölyesi Eğitimleri kapsamında birçok kurs açtık ve bunlar devam ediyor. Öte yandan diğer kurslarımız var. Bunlarda resim, karakalem, ebru, satranç ve diğer kurslarımız da eksiksiz bir şekilde devam ediyor. Yine müdürlüğümüze bağlı Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzda gençlerin ve vatandaşlarım hizmetinde. Az önce dediğim gibi bizler gençliğimiz için var. Onları yarınlara yetiştirmek adına çalışmalar yapıyoruz. Bu nedenle tüm gençlerimizi ve vatandaşlarımızı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün olanaklarından faydalanmaları konusunda çağrıda bulunuyoruz. Gençlik Merkezimize bekliyoruz. Gençlik Merkezimiz haftanın 7 günü hizmet vermekte? dedi.

İlginizi Çekebilir

MUŞ LALEZAR SPOR İLK YARIYI ZAFERLE KAPATTI

MUŞSPOR’DAN BAHİS SORUŞTURMASI AÇIKLAMASI

MUŞSPOR’U SARSAN BAHİS SORUŞTURMASI

DERYA KUNUR BALKAN KROS ŞAMPİYONASI’NDA ÜÇÜNCÜ OLDU

MUŞSPOR DEPLASMANDA 2-0 MAĞLUP OLDU

MUŞ'TA VOLEYBOL ADAY HAKEM KURSU BAŞLADI

BULANIK STADI MODERN YÜZÜNE KAVUŞUYOR

MUŞSPOR ZORLU MARAŞ DEPLASMANINA ÇIKIYOR

MALAZGİRT, MODERN SPOR TESİSLERİYLE YENİ BİR DÖNEME GİRİYOR

1461 TRABZON FK ANTRENÖRÜ CEMRE CİVELEK PFDK’YA SEVK EDİLDİ

  • Perşembe 18.2 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 15.6 ° / 5.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 15.1 ° / 5.5 ° false

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7