ÜNİVERSİTEDE ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI TANITIM GÜNÜNE YOĞUN İLGİ

Muş Alparslan Üniversitesinde düzenlenen Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günü’nde, farklı alanlarda faaliyet gösteren kulüpler stantlarını açarak yıl boyunca yürüttükleri çalışmaları tanıttı. Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican, etkinliğ

GÜNCEL 21.10.2025 16:52:00
ÜNİVERSİTEDE ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI TANITIM GÜNÜNE YOĞUN İLGİ

ÜNİVERSİTEDE ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI TANITIM GÜNÜNE YOĞUN İLGİ

Muş Alparslan Üniversitesinde düzenlenen Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günü’nde, farklı alanlarda faaliyet gösteren kulüpler stantlarını açarak yıl boyunca yürüttükleri çalışmaları tanıttı. Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican, etkinliğin öğrencilerin potansiyelini ortaya çıkardığını ve üniversiteye dinamizm kattığını söyledi.

 

Muş Alparslan Üniversitesinde öğrencilerin sosyal, kültürel ve bilimsel etkinliklere katılımını artırmak amacıyla “Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günü” düzenlendi.

1071 Malazgirt Kongre ve Kültür Merkezi fuaye alanında gerçekleştirilen etkinlikte, üniversitede faaliyet gösteren öğrenci toplulukları bir araya geldi. Etkinliğe Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Yıldırım ve Genel Sekreter Doç. Dr. Salih Gülen katıldı. Rektör Alican, fuaye alanında kurulan stantları gezerek öğrencilerle sohbet etti ve toplulukların yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Rektör Alican burada yaptığı açıklamada, öğrenci topluluklarının üniversite yaşamının ayrılmaz bir parçası olduğunu vurguladı. Toplulukların öğrencilerin kişisel ve sosyal gelişiminde önemli bir rol üstlendiğini belirten Alican, “Topluluklar, öğrencilerimizin kendilerini tanımalarına, ekip çalışması kültürünü geliştirmelerine ve topluma katkı sağlayacak projeler üretmelerine zemin hazırlıyor. Üniversitemizin dinamik yapısı, gençlerimizin enerjisiyle güç buluyor. Bu etkinlikler hem öğrencilerimizin potansiyelini ortaya çıkarıyor hem de aidiyet duygusunu pekiştiriyor.” ifadelerini kullandı.

Tanıtım gününde kültür, sanat, bilim, teknoloji, gönüllülük, spor ve sosyal sorumluluk alanlarında faaliyet gösteren birçok öğrenci topluluğu, kurdukları stantlarda bir yıl boyunca gerçekleştirdikleri etkinlik ve projeleri tanıttı. Öğrenciler stantları ziyaret ederek topluluklarla ilgili bilgi aldı ve yeni dönem faaliyetlerine katılım fırsatı buldu.

İlginizi Çekebilir

GÜMÜŞTEKİN, “GÖNÜLLÜLÜK, KALPTEN KALBE UZANAN İYİLİĞİN ADIDIR”

GÜVENİLİR GIDA İÇİN DENETİMLER ARALIKSIZ SÜRDÜRÜLÜYOR

GÖNÜLLERİ ISITAN POLİSE BAŞARI BELGESİ

ESENLİK KÜLLİYESİNDE 8 MİLYON LİRALIK DAYANIŞMA ÖRNEĞİ

KADINLAR KÂĞIT RÖLYEF KURSUYLA AİLE BÜTÇESİNE KATKI SAĞLIYOR

UMUT KERVANI, MAZLUMA UMUT OLMAYI SÜRDÜRÜYOR

MUŞ’TA AFAD GÖNÜLLÜLÜĞÜ GÜÇLENİYOR: 309 GÖNÜLLÜ DAHA SAHA EĞİTİMİNİ TAMAMLADI

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ’NDE ÖYKÜ GÜNLERİ YOĞUN İLGİYLE TAMAMLANDI

BULANIKLI GAZETECİLERDEN EMNİYET MÜDÜRÜ ENGİN ARLI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

DAKA YÖNETİM KURULU’NUN 2025 YILI SON TOPLANTISI MUŞ’TA YAPILDI

  • Pazar 10.9 ° / 7.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 12.5 ° / 5.3 ° false
  • Salı 12 ° / 4.3 ° Güneşli

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
3.TRABZONSPOR A.Ş. 14 9 1 4 13 31
4.GÖZTEPE A.Ş. 14 7 2 5 10 26
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 14 7 4 3 7 24
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 14 6 4 4 -1 22
8.KOCAELİSPOR 14 5 6 3 -3 18
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 14 3 4 7 -1 16
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 14 4 8 2 -11 14
14.KASIMPAŞA A.Ş. 14 3 7 4 -7 13
15.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
17.GENÇLERBİRLİĞİ 14 3 9 2 -7 11
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 14 2 10 2 -13 8